Over ons

Prostuc Afbouw is specialist op het gebied van afbouw. We zijn uw partner voor woning- en utiliteitsbouw, zowel voor nieuwbouw als renovatie. We zijn erkend door de Stichting Afbouwkeur en VCA* gecertificeerd.

Betrokken partner
Prostuc Afbouw is voor aannemers een betrokken partner. We worden graag in een zo vroeg mogelijk stadium bij een project betrokken, zodat we mee kunnen denken met de aannemer. Hieruit ontstaat een advies over het materiaalgebruik, de werkwijze, de planning en de afstemming met andere partijen. De medewerkers van de Habovo Groep komen allemaal uit de bouwwereld en hebben veel kennis en expertise. We denken als een aannemer, dat is onze specialiteit. Prostuc Afbouw is gevestigd in Emmen.

Onderdeel van de Habovo Groep
Prostuc Afbouw is onderdeel van de Habovo Groep. De Habovo Groep is een van de grotere afbouwbedrijven van Nederland en bestaat uit dertien ondernemingen die goed op elkaar ingespeeld zijn. Wat ons uniek maakt is ons totaalaanbod. We zijn gespecialiseerd in alle voorkomende afbouwwerkzaamheden, inclusief tegelwerken. Daarnaast verzorgen we metsel- en steigerwerk. Bezoek onze showrooms waar we graag advies geven over keukens, sanitair, tegels, raam- en vloerbekleding.

De Habovo Groep hanteert een multidisciplinaire werkwijze. Door onze krachten te bundelen kunnen we de klant veel kennis en ervaring aanbieden. Hierdoor zijn we in staat om de meest uiteenlopende projecten uit te voeren. Dagelijks zijn er meer dan 200 werknemers actief voor de Habovo Groep. Daarnaast hebben we nog een groot aantal partners waar we intensief mee samenwerken. In totaal zijn er dagelijks circa 400 vaklieden actief.

Samen maken we het af