Over Prostuc

Prostuc B.V. is in 1984 opgericht door de heer A.A. Kars (Ton) en in 30 jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevend afbouwbedrijf met gemiddeld 60 medewerkers.

In 2009 is de heer R.T. Kars (Remon) mede directielid geworden van Prostuc B.V. en sinds eind 2014 commercieel als operationeel verantwoordelijk.

De organisatie van Prostuc B.V. is sterk beïnvloed door ISO 9002 (sinds 1993) waarmee wij onze stijl van werken grotendeels hebben ontwikkeld. Tevens is Prostuc B.V. VCA1 gecertificeerd. De tegenwoordige eisen op het gebied van kwaliteit, planning, Arbo, veiligheid en de moderne manier van samenwerken  in een Lean systeem en/of meedoen in een consortium van bedrijven, hebben geleid tot het permanente proces tot verbeteren van onze organisatie. Dit heeft onlangs tot resultaat geleid dat Prostuc B.V. door Afbouwkeur en de Noa uitgeroepen is tot beste Afbouwkeur bedrijf van het jaar 2011, waar onze organisatie uiteraard trots op is.

Gesteund door de afdelingen calculatie, werkvoorbereiding en kenniscentrum werkt Prostuc B.V. meestal projectmatig, doch in  onze showroom waar de meest voorkomende bewerkingen zijn opgesteld, zijn ook particulieren en/of kopers van woningen van harte welkom.